Nordisk Film Biografer

Dansk Filmskat i biografen for kun 50 kr.

Oplev Dirch Passer, Soldaterkammeraterne og Lille Per folde sig ud på det store lærred, når vi viser Dansk Filmskat i biografen!

Er Baronessen fra benzintanken blandt dine favoritter? Kan du synge med på Kim Larsens "Susan himmelblå"? Og synes du også, at de gamle Far til fire-film var de bedste? Så glæd dig til at genopleve de gode gamle filmklassikere fra streamingtjenesten Dansk Filmskat i Nordisk Film Biografer. 

Vi viser en ny filmklassiker den første søndag i hver måned for kun 50 kr. pr. billet! 

"Bare ærgerligt, Sonnyboy"
Søndag d. 1. september kan du få et gensyn med Susanne Biers romantiske komedie 'Den eneste ene', når vi viser den danske filmskat på det store lærred. 

Filmen handler om de to par, Sus og Sonny der er gravide, og Niller og Lizzie der adopterer en lille pige. Familielivet kører tilsyneladende på skinner for begge par, men trafikuheld og affærer kan afspore det meste. Og så kan den eneste ene vise sig at være en helt anden, end man troede.

Med et stærkt cast bestående af bl.a. Sidse Babbett Knudsen, Niels Olsen, Søs Egelind og Paprika Steen har 'Den eneste ene' nærmest fået kult-status inden for danske film. Selv i dag refererer folk ofte til filmen med udtryk som "bare ærgerligt, Sonnyboy" og "7 år, Niels".

Hvis du vil opleve denne danske filmskat på det store lærred, så kan du finde dine billetter i drop-down menuen.

Vi glæder os til at se dig!

P.S. Husk at du allerede nu kan sikre dine billetter til alle kommende filmklassikere. Du kan se hele programmet og finde dine billetter herunder.

Du kan se endnu flere danske filmklassikere, lige når du har lyst på Dansk Filmskat.

Pris: 
50 kr.
Køb/reserver Køb/reserver
Tilbage