Nordisk Film Biografer

Glæd dig til en enestående musikoplevelse!

Mandag d. 4. marts kan du opleve dokumentarfilmen 'Jimi Hendrix: Electric Church' i Imperial, Aarhus C og Odense!

Filmen følger bandet The Jimi Hendrix Experiences deltagelse i The Second Atlanta International Pop Festival, hvor de optrådte som hovednavn i 1970. En optræden der siden hen er blevet skelsættende inden for musikhistorien, da de daværende socialpolitiske holdninger blev udfordret, og sammenspillet mellem hvide og sorte artister på scenen var omdrejningspunkt for en tung debat.  

I 'Electric Church' kommer vi helt tæt på og bag kulissen, når filmen giver et helt unikt indblik i det legendariske band vha. interviews med Billy Cox, Paul McCartney, Rich Robinson og mange flere. Hver især hædrer de legenden Jimi Hendrix.  

"We all played guitar. We all knew a bit. But he seemed to know more than us" – Paul McCartney 

'Jimi Hendrix: Electric Church' skruer op for fantastiske liveoptrædender, hvor sange som blandt andet 'Stone Free', 'Hey Joe' og 'Foxy Lady' kan opleves. 

Der bydes velkommen til en enestående musikoplevelse!
Særvisningen er en unik mulighed for at se dokumentarfilmen, som ellers ikke får premiere i Danmark. Billetterne sælges for 125 kr. pr. stk.

Du kan finde dine billetter i menuen til højre, hvor du kan se spilletiden for de tre biografer. Vi gør opmærksom på at filmen vises uden danske undertekster.

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 
125 kr.
Køb Køb
Tilbage