Nordisk Film Biografer

Kalder alle Spider-Man fans!!!

Nu kan du komme med til vores eksklusive Fan-Event, når vi viser den nye animationsfilm 'Spider-Man: Into the Spider Verse' i Nordisk Film Biografer Palads mandag d. 10. december!

Vi byder alle fans velkommen til en aften i Stan Lees ånd! Her vil vi forvandle foyeren i Palads til et Spider-Man-univers og serverer snacks og lidt at drikke inden filmen. Inde i salen vil der være velkomst af en sand Marvel-fan.

I 'Spider-Man: Into the Spider Verse' er der ikke bare én Spider-Man, men hele seks! Filmen følger teenageren Miles Morales, der bliver bidt af en radioaktiv edderkop. Da verden trues af en superskurk, må Miles teame op med Spider-Men fra andre dimensioner – heriblandt Peter Parker, Spider-Gwen og Spider-Ham.

Den nye Spider-Man film har flere store stjerner på voice-listen, heriblandt Nicolas Cage, Hailee Steinfeld og Oscar-vinderen Mahershala Ali.

Om arrangementet
Lyder det som noget for dig? Så kan du finde dine billetter i menuen til højre. Vores Fan-Event begynder kl. 18.00 med filmstart kl. 18.30, og billetterne koster 110 kr. pr. stk. Det er kun muligt at købe, ikke reservere.

KONKURRENCE!
I forbindelse med fan-eventet udlodder vi en PlayStation 4 til én heldig vinder. Alt du skal gøre for at deltage er at tage et selfie foran Spider-Man-pressevæggen i Palads og dele det på Instagram med #nfbio. Konkurrencen starter lørdag d. 8. december og løber frem til d. 17. december. Vinderen får direkte besked.

Glæd dig til en aften i Spider-Mans tegn! 

Pris: 
110 kr.
Køb Køb
Tilbage