Nordisk Film Biografer

Ikke udgivet

Mød skuespillerne og instruktørerne fra ny dansk fantasyfilm

'Landet af glas' er titlen på en ny dansk fantasyfilm, og nu kan du møde skuespillerne og instruktørerne helt eksklusivt i Nordisk Film Biografer fra den 9.-18. juli!
 
Skuespillerne, der kommer på besøg, er Albert Rudbeck Lindhardt (kendt fra 'Der kommer en dag'), Flora Ofelia Hofmann Lindahl (vinder af MGP 2015) og Arien Takir (kendt fra Iqbal-filmene). De ledsages af filmens instruktører, Jeppe Vig Find og Marie Rønn, der er kendt som værter på Ramasjang-programmerne 'Vilde Venner' og 'Lille Nørd'. (OBS! Albert kommer ikke i uge 29)

Arrangementet starter en halv time før filmstart, hvor der er mulighed for at møde holdet bag filmen og få sin autograf i hus. Herefter vil der være introduktion i salen, samt en miniplakat til at tage med hjem. Billetterne sælges til 50 kr. stk., og det er kun muligt at købe, ikke reservere. (OBS! Tidspunkt for filmstart varierer fra biograf til biograf)

Dansk fantasyfilm for hele familien
'Landet af glas' handler om drengen Jas, der en dag finder en pige og en gammel dame skjult i familiens lade. De kalder sig Neia og Alva og siger, at de er en slags elver, der ikke kan vende tilbage til deres hjem dybt i skoven. Sammen med sin ven Isak beslutter Jas sig for hjælpe dem, selvom det betyder modstand fra hemmelige agenter.

Tag hele familien under armen og få en unik biografoplevelse i sommerferien!

Pris: 
50 kr.
Køb Køb
Tilbage

Optjen bonuspoint - og få hver 5. billet til halv pris!

Bliv medlem ligesom 650.000 andre filmelskere, optjen bonuspoint og deltag i filmevents og konkurrencer!

TilmeldLog ind