Nordisk Film Biografer

Ikke udgivet

BØRNEFILM TIL VINTERFERIEN!

Vi har samlet et stærkt program af børnefilm, så du er helt klar til at holde vinterferie i Nordisk Film Biografer Køge, Waves, Taastrup og Aalborg City syd samt Kennedy!

Se hele programmet her

Se den Oscarnominerede 'Coco', flyv væk på et magisk tæppe i 'Hodja fra Pjort' eller følg Vitellos jagt på sin far i filmen 'Vitello'. 

Kom og prøv en tur på det flyvende tæppe!
I vinterferien laver vi et kæmpe aktivitetshjørne, hvor børn og barnlige sjæle kan blive en del af et fantastisk Hodja fra Pjort-univers. Her vil en af vores dygtige medarbejdere stå klar med udklædningstøj, så du kan blive forvandlet til en sultan eller persisk prinsesse. Du vil også kunne prøve en tur på det flyvende tæppe eller hygge dig med et spændende aktivitetsark. 

Cirkeline er tilbage på det store lærred og klar til et nyt eventyr. Den 24. februar kan du se filmen før alle andre, når vi viser forpremiere på 'Cirkeline, Coco og det Vilde Næsehorn'!

Find billetter her

Helte kommer i mange størrelser
Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille. Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den, der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

Glæd dig til gode film i vinterferien!

Tilbage