Paragraphs

Sådan gør vi biografen sikker og tryg

For os er det vigtigt at det bliver sikkert og trygt at gå i biografen, derfor følger vi sundhedsstyrelsens sikkerhedstiltag.

Når du besøger vores biografer, skal du huske dit coronapasEt gyldigt coronapas skal dokumentere et af følgende kriterier:

  • En negativ Covid-19 test, der er taget inden for 48 timer ved kviktest og 72 timer ved PCR-test
  • Et bevis for vaccination
  • En positiv Covid-19 test, der er mindst 14 dage og højst 5 måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget. 

Du skal ikke vise coronapas, hvis du er under 15 år eller kan fremvise dokumentation for, at du er undtaget test eller vaccination.

Husk mundbind

Du skal bære mundbind eller visir i alle Nordisk Film Biografer.

Kravet gælder, når du står op i biografen som fx i foyer, café eller kiosk. Du behøver ikke bære mundbind, når du sidder i salen og nyder din film. Det gælder selvfølgelig ikke, hvis du er fritaget.

Hygiejne, rengøring og kapacitet

  • Vi har hånddesinfektion stående ved alle indgange
  • Alle sæder og armlæn bliver rengjort mellem hver filmvisning
  • Vi sørger for ekstra rengøring af alle toiletter, bordplader, håndtag m.m. i løbet af dagen
  • Vi er underlagt en kapacitet på maks. 500 gæster. Dette påvirker kun Imperial og Palads, der har plads til over 500 gæster i en sal.

 

Artikel slår fast, at du trygt kan gå i biografen

Nyt forskningsprojekt viser, at der er en meget lille risiko for smitte med covid-19, når du opholder dig i biografen. Det bliver gjort klart i en ny artikel på Danske biografer. 

Forskningsprojektet har vist, at det skyldes den særlige form for udluftning, der findes i en biografsal. Sammen med kontrol af coronapas, regelmæssig afspritning, rengøring og god hygiejne, gør det biografen til et trygt sted at være.

Du kan læse den fulde artikel her.

 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til vores tiltag, er du mere end velkommen til at kontakte vores support