Lørdag d. 19. januar er det International Popcorn-dag, og det skal selvfølgelig fejres! Derfor kan du som BIOPLUS-medlem hele lørdagen får én gratis 2,5 liter popcorn, som du kan nyde til din film.

Alt du skal gøre, er at vise din gyldige billet, samt at du er medlem af BIOPLUS. Det kan du fx gøre via vores app, som du kan downloade lige her.

DOWNLOAD NFBIO APP'EN HER

Er du endnu ikke medlem af BIOPLUS, så kan du læse mere om vores mange fede medlemsfordele samt tilmelde dig lige her. Det er helt gratis og uforpligtende. 

BLIV BIOPLUS-MEDLEM HER

Vi anbefaler
Hvilken film skal du nyde dine sprøde popcorn til? Vi kommer med vores anbefaling her, og ellers kan du se det fulde program ved at klikke her.

GLASS

I thrilleren 'Glass' bindes M. Night Shyamalans 'Unbreakable' og 'Split'-universer sammen til en trilogi med Mr. Glass i spidsen. Filmen har (selvfølgelig) Samuel L. Jackson, Bruce Willis og James McAvoy tilbage i de bærende roller. Filmen får premiere 17. januar.

FIND BILLETTER

FØR FROSTEN

'Før frosten' er et dansk drama med Jesper Christensen i hovedrollen som bonden Jens, der sammen med sin familie lever under trange kår. En dag opsøges han af en rigbonde og ser straks muligheden for at give sin familie et bedre liv. Det bliver dog ikke uden konsekvenser.

FIND BILLETTER HER

TERNET NINJA

'Ternet Ninja' er Anders Matthesens anden animationsfilm, og den foregår i samme univers som 'Terkel i knibe'. Filmen følger drengen Aske, der får en Ternet Ninja-dukke af Onkel Stewart. Dukken viser sig både at være levende og dødsensfarlig.

FIND BILLETTER HER

Vi glæder os til at se dig til International Popcorn-dag!