Kolding

Forpremiere på den romantiske komedie 'Long Shot'

Onsdag d. 1. maj inviterer vi til en sjov og festlig aften i selskab med ingen ringere end Seth Rogen og Charlize Theron, når vi har forpremiere på den romantiske komedie 'Long Shot'!

Vi ruller den røde løber ud til en aften med natklubstemning, lækre cocktails og lidt snacks. Så kom gerne i dit bedste party outfit og få en sjov aften med en romantisk komedie i topklasse!

Om filmen
'Long Shot' handler om journalisten Fred Flarsky (Seth Rogen), der har det med at komme lidt i problemer, da han har stærke holdninger, der ikke altid falder i god jord. Charlotte Field (Charlize Theron) er en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden med en stilling som Amerikas udenrigsminister. 

Det eneste, de har til fælles, er, at hun var hans babysitter og store barndomscrush. Alligevel opstår der gnister mellem dem, da Charlotte hyrer Fred til at være hendes nye skribent.

Hvis det lyder som en film for dig, så kan du finde billetter og spilletid for din nærmeste Nordisk Film Biograf i drop-down menuen. Vi gør opmærksom på, at arrangementet starter 30 minutter før filmstart.

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 
110-120 kr.
Køb Køb
Tilbage

Kolding

Kontakt
70 13 12 11 (alle dage fra 11.00 - 20.00)

E-mail
Adresse

Nordisk Film Biografer Kolding
Kolding Storcenter
Skovvangen 42G

6000 Kolding