Falkoner

Dansk Filmskat i biografen for kun 50 kr.

Oplev Dirch Passer, Soldaterkammeraterne og Lille Per folde sig ud på det store lærred, når vi viser Dansk Filmskat i biografen!

Er Baronessen fra benzintanken blandt dine favoritter? Kan du synge med på Kim Larsens "Susan himmelblå"? Og synes du også, at de gamle Far til fire-film var de bedste? Så glæd dig til at genopleve de gode gamle filmklassikere fra streamingtjenesten Dansk Filmskat i Nordisk Film Biografer. 

Vi viser en ny filmklassiker den første søndag i hver måned for kun 50 kr. pr. billet! 

Gensyn med Dirch Passer og de mange beboer på Solvænget
Søndag d. 2. juni kan du opleve Dirch Passer, Ove Sprogøe, Bodil Udsen, Helle Virkner og mange flere, når vi viser den danske filmskat 'Støv på hjernen' på det store lærred. 

Filmen følger beboerne i bebyggelsen Solvænget, hvor hverdagen går sin uvante gang. Viceværten Alf svæver mellem etagerne og sværmer for journalisten Monalisa på kvisten, imens husmødrene må tage knofedt i brug for at holde styr på mænd og lejlighed. For som Bodil på 1. sal siger: "Det er en evig krig at holde fred i ægteskabet".

Hvis du vil opleve denne danske filmskat på det store lærred, så kan du finde dine billetter i drop-down menuen.

Vi glæder os til at se dig!

P.S. Husk at du allerede nu kan sikre dine billetter til alle kommende filmklassikere. Du kan se hele programmet og finde dine billetter herunder.

Du kan se endnu flere danske filmklassikere, lige når du har lyst på Dansk Filmskat.

Pris: 
50 kr.
Køb/reserver Køb/reserver
Tilbage

Falkoner

Kontakt
70 13 12 11 (alle dage fra 11.00 - 20.00)

E-mail
Adresse

Nordisk Film Biografer Falkoner
Sylows Allé 15

2000 Frederiksberg