Aarhus C

Historien om den ordinære Brian har 40 års jubilæum

Tilbage i 1979 udgav Monty Python satiren 'Life of Brian'. 40 år er nu gået, og det fejrer vi med en særvisning af Monty Python-klassikeren torsdag d. 18. april!

Efter den store succes med filmen 'Monty Python and the Holy Grail' grublede ensemblet over, hvad temaet for deres næste film skulle være. Her faldt de over titlen 'Jesus Christ – Lust for Glory', og derefter gik arbejdet i gang med den film, der i sidste ende blev til 'Life of Brian'. 

Historien om den helt almindelige Brian Cohen, der gennem absurde og morsomme tilfældigheder ender med at blive forvekslet med en Messias.

Nu kan filmen opleves, som dengang den først udkom i biografen, når den bliver vist på det store lærred i 4 udvalgte Nordisk Film Biografer. Graham Chapman er i den bærende hovedrolle, men alle medlemmer af den fantastiske Monty Python-gruppe medvirker i den storslåede satire.

Hvis du også glæder dig til at gense den absurd sjove komedie og vil være med til at fejre filmens jubilæum, så kan du bestille dine billetter i drop-down menuen. Vi gør opmærksom på, at filmen vises uden undertekster.

Vi glæder os til at se dig til en humoristisk og nostalgisk aften!

Pris: 
100 kr.
Køb Køb
Tilbage

Aarhus C

Kontakt
70 13 12 11 (alle dage fra 11.00 - 20.00)

E-mail
Adresse

Nordisk Film Biografer Aarhus C
Skt. Knuds Torv 15

8000 Aarhus C