Palads

Forsalg: 'Fast & Furious 8' er startet

Forsalget til den næste hæsblæsende Fast-film 'Fast & Furious 8' er startet i Nordisk Film Biografer

Find billetter her 

Næste kapitel i den elskede og hæsblæsende filmserie får premiere d. 13. april!
I ’Fast & Furious 8’ er Dom og Letty på bryllupsrejse. Brian og Mia har trukket sig ud af legen – og resten af holdet er blevet benådet, og det berejste team er ved at finde tilbage til en normal hverdag. Men da den mystiske kvinde (Oscar-vindende Charlize Theron) frister Dom til at vende tilbage til den kriminelle verden, bliver teamet stillet over for en udfordring, der vil presse dem mere end nogen sinde før.

Fra Cubas kyster til New Yorks gader til de frosne ødemarker ved Barentshavet kommer den lille elitestyrke til at krydse frem og tilbage over kloden for at stoppe en sindssyg anarkist, der vil slippe kaos løs over verden – og for at redde den mand hjem, som tømrede dem sammen som en familie. Se traileren her

I ’Fast & Furious 8’ får Vin Diesel selskab af den faste stjerneskare: Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ’Ludacris’ Bridges, Natalie Emmanuel, Elsa Pataky og Kurt Russell. Ud over Charlize Theron byder serien velkommen til Scott Eastwood og Oscar-vinderen Helen Mirren. Filmen er instrueret af F. Gary Gray kendt for ’Straight Outta Compton’.

Læs om vores Fast & Furious Night d. 13. april 

Glæd dig til et fedt gensyn med det sejeste eliteteam!

Tilbage

Optjen bonuspoint - og brug dem på alt fra slik til billetter

Bliv medlem ligesom 400.000 andre filmelskere, optjen bonuspoint og deltag i filmevents og konkurrencer!

TilmeldLog ind

Palads

Telefonnummer
70 13 12 11 (alle dage fra 11.00 - 20.00)

E-mail
Adresse

Nordisk Film Biografer Palads
Axeltorv 9

1609 København V