'Disney Junior - min første biograf' er tilbage!

Tag i biffen med Mickey & Co.
Disney Junior. - Min første biograf er tilbage i Nordisk Film Biografer søndag d. 26/6, hvor vi inviterer på eventyr med prinsesser, pirater og troldmænd! Disney Junior er den helt perfekte mulighed for at introducere dit barn for sin første biograftur, og derfor har vi skabt de perfekte rammer til det! Én visning varer kun ca. 45 min., lyset er dæmpet, og det er tilladt at hygge og pludre. Billetter koster 50 kr. stk.
OBS: Vær opmærksom på, at vi viser nedenstående tre film samtidig i tre forskellige sale.

Jake og Piraterne på Ønskeøen: Peter Pan vender tilbage
En dag da Peter Pan leger, stikker hans skygge af og havner i kløerne på Kaptajn Klo. Nu er det op til Jake, Lizzy, Bulder - og DIG - at hjælpe Peter med at redde sin skygge.
Køb billet til Jake og Piraterne på Ønskeøen: Peter Pan vender tilbage

Sofia den Første:  Der var engang en prinsesse
Sofia bliver prinsesse på én nat, da hendes mor gifter sig med kongen. Pludselig er hun på vej til det Kongelige Forberedelsesakademi for at møde forstanderne Flora, Fauna og Magsvejr, der skal lære hende alt, som det hun ikke ved.
Køb billet til Sofia den Første: Der var engang en prinsesse

Mickeys Klubhus: Troldmanden fra Dizz
Minnie og hendes nye venner; Fedt-Fugleskræmsel, Blikmusen Mickey og Løven Anders tager afsted for at bede den dejlige Troldmand fra Dizz om at opfylde deres ønsker. Men pas på! Onde hekse-Per vil have fat i Minnies magiske, funklende grønne sko, og han har et par hemmelige tricks i ærmet.
Køb billet til Mickeys Klubhus: Troldmanden fra Dizz.