Nordisk Film Biografer

Forpremiere: 'Their Finest Hour' d. 5/4

Kom til forpremiere på 'Their Finest Hour' onsdag d. 5. april i Nordisk Film Biografer

Køb billetter her

Det romantiske drama ’Their Finest Hour’ foregår under nazisternes bombeangreb på London i 1940, hvor Storbritannien er i dyb krise. For at højne folkets moral beslutter landets ledere at lave en patriotisk film, der kan give briterne håb og forhåbentlig også inspirere USA til at gå ind i krigen.

For at propagandafilmen kan appellere til de britiske kvinder, sættes den uerfarne manuskriptforfatter Catrin Cole (Gemma Arterton) til at lave den patriotiske film sammen med en broget gruppe af filmarbejdere og skuespillere, heriblandt Ambrose Hilliard (Bill Nighy). Catrin kastes ud på en rejse, hvor hun finder sin stemme som manuskriptforfatter, filmmagien – og ikke mindst kærligheden midt i krigens larm.

Filmen er instrueret af danske Lone Scherfig, og den er baseret på Lissa Evans roman 'Their Finest Hour and a Half' fra 2009. Den blev nomineret til den britiske litteraturpis BAILEYS Women's Prize.

Arrangement og billetpris
Nordisk Film Biografer og Biografklub Danmark inviterer til forpremiere onsdag d. 5. april kl. 16.30 og i Århus C kl. 18.30. Billetterne koster 45 kr./9.000 point pr. stk.

Glæd dig til denne rørende, vittige og romantiske film - den går lige i hjertet!

 

Tilbage

Optjen bonuspoint - og brug dem på alt fra slik til billetter

Bliv medlem ligesom 400.000 andre filmelskere, optjen bonuspoint og deltag i filmevents og konkurrencer!

TilmeldLog ind