Nykøbing Falster

ANDRÉ RIEUS 2017 MAASTRICHT KONCERT

30-året for André og hans Johann Strauss Orchestra
Du kan få en plads på forreste række, og opleve denne spektakulære, musikalske begivenhed på det store lærred i Nordisk Film Biografer. I år er noget helt særligt, fordi det er nøjagtigt 30 år siden, André Rieu oprettede sit Johann Strauss Orchestra i sin hjemby Maastricht. 

Kom med bag scenen, se interviews med André og hans særlige gæster, hør om hans musikalske favoritter og meget mere, helt eksklusivt i biografen.

Find billetter her

Valsekongen
André Rieu, kendt som ‘Valsekongen’, er en af verdens mest populære musikere. Hans legendariske, årlige Maastricht-koncert er den musikalske biografbegivenhed, som imødeses med størst forventning. Den spektakulære Maastricht-koncert foregår i de betagende, middelalderlige rammer på torvet i Andrés hjemby i Holland. Den viser maestroen i sit rette element med sit 60 mand store Johann Strauss Orchestra, sopraner, tenorer og særlige gæster.

André leverer en uforglemmelig og følelsesladet, musikalsk oplevelse for alle, fyldt med humor og sjov. I det øjeblik han træder af scenen giver han et eksklusivt interview for vores gæster i biografen.

Arrangement og billetpris
Få en virkelig uforglemmelig oplevelse i biografen – se André og hans Johann Strauss Orchestra’ i deres hjemby Maastricht. Enten lørdag den 22. juli eller søndag den 23. juli i Nordisk Film Biografer Esbjerg, Kolding, Næstved, Herning, Odense, Aarhus C, Aalborg City Syd, Nykøbing Falster, Randers, Køge og Hillerød.

Forstillingerne forventes at vare 3 timer. Billetter koster 190 kr. per stk. Det er kun muligt at købe billetter, ikke reservere.

Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse!

Pris: 
190 kr.
Køb/reserver Køb/reserver
Tilbage

Optjen bonuspoint - og brug dem på alt fra slik til billetter

Bliv medlem ligesom 400.000 andre filmelskere, optjen bonuspoint og deltag i filmevents og konkurrencer!

TilmeldLog ind

Nykøbing Falster

Telefonnummer
70 13 12 11 (alle dage fra 11.00 - 20.00)

E-mail
Adresse

Nordisk Film Biografer Nykøbing F.
Slotsbryggen 5

4800 Nykøbing Falster